Menu Luk

PLANKEBORDE

Et rustikt plankebord er den type spisebord der egner sig til alle hjem. Vi, hos Plankoa, er derfor mere end helt almindeligt stolte af at kunne tilbyde Danmarks ultimativt højeste kvalitet af massive plankeborde til prisen. Vores bordplanker bliver skåret af det fineste nordiske douglas- og rødgran, hvorefter det bliver behandlet med al den kærlighed, et vaskeægte dansk plankebord fortjener.

Gå på opdagelse i vores udvalg af plankeborde.

Valnødolieret plankebord / Douglasgran

Fra 2000,-

Størrelsesguide og prisliste

Vores mørke naturhøvlede plankebord i Douglasgran er til dig, der ønsker at bringe naturen helt tæt på. Kombinationen af de rå kanter og den mørke pigmentering i valnødolien skaber en yderst autentisk fornemmelse af skovligt nærvær.

Hvidolieret plankebord / Douglasgran 

Fra 2000,-

Størrelsesguide og prisliste

Vores Douglasgran plankeborde bliver naturhøvlet i kanterne efter årenes struktur. Den elegante finish i den hvide oliering skaber en energisk og forfriskende atmosfære i hjemmet og udspiller sig allerbedst på et gulv af samme behandling.

Valnødolieret plankebord / Rødgran

Fra 1500,-

Størrelsesguide og prisliste

Den varme og naturlige fremtoning i vores valnødolierede rødgransplankebord skaber et yderst rustikt look. Med et par gamle teaktræsstole på siderne og et sæt rustikke smedejerns u-bukke til at læne sig op af, kan du få ethvert hjem til at fremstå som en royal jagtstue.

Hvidolieret plankebord / Rødgran

Fra 1500,-

Størrelsesguide og prisliste

Det hvidolierede plankebord er til dig, der på udkig efter de helt rene linjer. Den hvide pigmentering giver nemlig en smækkerlækker udstråling. Plankernes struktur gemmes dog ikke væk under den fejlfrie facade, da vi sørger for at træets kreative åretegninger altid kommer til sin ret.

BEN TIL PLANKEBORDE

For at skabe det perfekte plankebord, kræver det et stilrent og robust fundament.
Vi har derfor, i samarbejde med vores yderst kompetente stål- og jernsmed,
gjort et benhårdt benarbejde for at fremstille,
lige netop de sæt ben,
der kan leve op til disse krav.

Smedejerns U-bukke

Vores u-bukke er støbt af yderst standhaftig smedejern, hvilket også afspejler sig i kampvægten på 14 kilo stykket. Smedejerns u-bukkene fås i sort, hvid og rå jernfarve. Disse sværvægtere er det mest solide fundament til din bordplade og trods styrken i benene, er du stensikker på, at dit plankebord ikke løber nogen vegne.

Trebenede stålbukke

Vores trebenede stålbukke af tyk profil med forborede huller til fastmontering i bordpladen. Vi tilbyder dem i sort, hvid og rå stålfarve. Disse trebenede bukke er yderst stilrene og passer til alle former for indretning. Det midterste ben i bukken er med til at yde den bedst tænkelige stabilitet uden den virker generende ift. siddekomforten.

IKEA-bukke

Vi tilbyder gratis trebenede IKEA bukke til alle vores plankeborde. Disse bukke er en fin løsning til de fleste plankeborde. Dog kan de ikke fastmonteres til bordpladen, hvilket kan skabe en smule mangel på stabilitet jo større pladen bliver. Vi anbefaler derfor altid at investere i de langt mere robuste trebenede stålbukke eller de 14 kilo solide smedejerns u-bukke.

BESTIL DIT BORD HER

BESTIL FREMVISNING

Vil du først ud og se vores udvalg af plankeborde, før du bestiller? Du er altid velkommen til at komme forbi vores showroom i Valby. Bestil en fremvisning her.

Plankoa på Instagram

#plankoadk