Menu Luk

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan foregår betaling?

Betaling foregår enten via Mobilepay til vores 5-cifrede erhvervskonto eller via bankoverførsel. Når du har bestilt dit bord, sender vi en ordrebekræftelse. Ordrebeløbet overføres derefter og når pengene er modtaget, sender vi en kvittering samt info omkring afhentning/levering.

Hvordan foregår levering?

Levering er til kantsten hver sirsdag og søndag. Såfremt du er alene hjemme, hjælper vi gerne med at få bordet ind i opgangen. Læs eventuelt yderligere info angående levering her.

Hvad gør jeg, hvis jeg spilder på bordet?

Vi anbefaler at man altid fjerner madrester, væske eller lign, når man spilder på bordet. Da man har med et levende træprodukt at gøre, vil slitage med tiden ikke være til at undgå.

Hvor sætter jeg bordbenene i forhold til underlisterne?

Gratis IKEA ben sættes på indersiden af træunderlisterne, da de ikke fast monteres med skruer.

Plankoas egne 3 benede bukke, monteres på ydersiden af listerne, med 2 skruer i hver buk. Påmonter skruen så den blot får fat i pladen, men ikke så den trækker i ben og planke, da det vil får borde ud af vatter.

U ben monteres ligeledes på ydersiden af underlister, for at udnytte mest mulig benplads. 4 skruer monteres.

HUSK altid at man løfter et bord, aldrig skub eller træk.

Kan I hjælpe med at bære bordet op, hvis jeg er alene hjemme?

Da vi ofte har myre travlt på leveringsdage, sætter vi pris på at du selv har en ven eller nabo til at hjælpe. Er du alene hjemme, kan vi godt hjælpe med at sætte bordet ind i din opgang.

Kan min nabo tage imod bordet?

Er du ikke hjemme og har du et godt forhold til naboen, vil vi gerne være behjælpelige med at overdrage bordet til denne.

Er jeres borde oventørrede?

Plankerne er ikke ovntørret, hvormed bordene vil kunne give sig en lille smule med tiden. Dette er en naturlig reaktion, når man trækker naturen indenfor.

Hvilken slags træ bruger I til bordene?

Bordene er fremstillet af behandlet rødgran og fyrretræ.

Kan jeg få andre dimensioner, end der er oplyst på jeres hjemmeside?

Vi sigter altid efter at finde en løsning til vores kunder, så hvis ikke vi har den oplyste dimension, er i velkommen til at tage kontakt til os. Se vores prisliste med størrelser her.

Hvordan behandler jeg mit bord?

Alle borde er slebet og dobbelt olieret på både for- og bagside af plankerne. Når du køber et bord, så spørg om hvilken oliering det har fået, så skal vi nok guide dig. Læs mere om vedligeholdelse af dit plankebord her.

Kan jeg gøre mit bord mere modstandsdygtigt?

Hvis man ønsker en mere slidstærk overflade kan man enten vælge at give bordet skibslak eller gulvlak. Dog kan bordets nuance og overflade ændrer sig, hvilket vi ikke tager ansvar for.

Kan jeg oliere bordet i en anden nuance efter købt?

Vi anbefaler ikke at man giver bordet en anden olie, end den vi har brugt, da vi ikke kan stå inde for bordets efterfølgende udseende og slidstyrke.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at tage kontakt til os!